Vad ska man ha på sig egentligen, del 1?

Hej hej, det var eoner av tid sedan jag gjorde ett inlägg, jag vet – förlåt förlåt säger jag till mina 20 trogna läsare……det har varit otroligt mycket jobb med tunga deadlines att möta, men nu är det strax påsk och för en gångs skull har jag fyra dagar då jag inte behöver skriva ett enda ord om jag inte vill 🙂 Tjoho! Istället tänker jag ägna mig åt att påta i min lilla trädgård vid min lilla lilla stuga på landet.

I förra veckan var det lite pressvisningar och jag har plockat ut det gottaste av alla kreationer, smycken och accessoarer som presenterades. Det var inte helt lätt för mycket av det jag såg fick det att vattnas i munnen på mig. Vill ha, vill HAAAAAA! Materialistisk som jag är.


Här har vi bling-bling galore! Stora glittriga smycken – gärna i form av djur – som faktiskt funkar, trots att de är så…..ja….lite för mycket helt enkelt. Design by Cecilie Melli och finns att köpa på Plezuro, Rörstrandsgatan 28. Kanske kan vara något att bära i påsk.

Lars Wallin har designat ett par otroligt snygga skinnpajjer för Jofama. Jag älskar läder i alla dess former och skinnjackor skulle jag kunna ha hur många som helst av. Faktum är att jag har ganska många i olika färger och snitt, men det betyder inte att jag inte vill ha fler. De här två till exempel. Visst är de snygga!!!!! Lars Wallin rocks!

Jofama gör även kläder utan Lars Wallins hjälp, den här läderponchon går inte av för hackor. Naturligtvis tillhör allt höstens kollektion, men redan nu kan man ju sukta.

Ett par chockrosa skor från Rodebjer kanske…..med matchande armband. Finns naturligtvis även i andra, mer nedtonade, kulörer för dem som inte gillar att sticka ut.

Som ni ser  kan man köpa ett helt Rodebjer-kit. Här i diskret brunt….

….eller varför inte silver. Skitsnyggt.

Vagabond har tagit klivet upp ur superpräktigt och jordnära. Ett par eleganta bottiner i lack förgyller vilken grå dag som helst. Höstens kollektion såklart.

Pälsvästen har varit på modet ett bra tag nu och det verkar inte som om den tappar fart. Den här kommer från Betty Barclay och är liksom ribbstickad i kombination ylle och päls. Jättefin!!!

Smycken från ett amerikanskt företag som heter Nialaya (handmade in Hollywood). Horder av moviestars bär dem, vilket de gladeligen visar upp på sin hemsida.

Det schweiziska företaget Freitag tillverkar alla sina väskor av återvunnet material som  gamla cykelslangar, presenningar, utlösta airbags och säkerhetsbälten. Snacka om recykling! Freitag består av bröderna Daniel och Markus Freitag som sedan starten 1993 har lyckats erövra världen med sina väskor.

Får det lov att vara ett par coola glajjor i blått från Gucci?

Eller i rött? Minns inte vem som står bakom designen av dessa. Kanske inte så snygga men på Elton John skulle de komma till sin rätt.

För den som har lite cash över kanske jag kan få fresta med ett armbandsur från Rado. Denna i guld heter Rado Integral. Flaschigt värre! Omega lanserar en klocka som ser mer traditionell ut, men är inte mindre blingig för det.

Det blir inte mer idag för nu ska jag ut på andra äventyr (läs: åka till Nacka och låna en bil inför påskhelgen). Håll tummarna för ett nytt inlägg imorgon, för jag har mycket mer snyggt att visa. Läckra smycken från Ole Lynggaard till exempel…Kram på er!


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vad ska man ha på sig egentligen, del 1?

  1. Anna Dannfelt skriver:

    Snygga jackor, vill också haaaaa!!!

Kommentarer inaktiverade.