Till våren

Nu har vi ställt tillbaka klockan och förlorat en timmes dagsljus, något som för mig är ganska tråkigt. Jag älskar mina lång-långa promenader i Hagaparken och jag vill helst gå när det är ljust. Detta innebär att jag måste ge mig av allt tidigare och när vintern är som tätast är klockan två absolut deadline om man ska hinna hem innan det blir mörkt. Nåja, det kommer en vår så småningom och därför ska jag visa lite läckra plagg och smycken som vi alla kan se fram emot.

Örhängen av den norska designern Cecilie Melli, mycket prisvärda för blott 150 riksdaler.

 

 

 

 

 

 

 

Hon skapar även halsband och annat smått och gott. Halsband med stora stenar 1 700 kr, nyckering 200 kronor.

Ett par coola, färgglada lackskor i sjuttiotalstappning från Geox, 1 299 kronor.

Även denna är från Geox, har tyvärr inget pris. Skon finns även i vitt blomstermönster.


                     

Otroligt stylish herrskor från Vagabond, något att se fram emot för alla er dandys 🙂

Tro’t eller ej men den här väskan kommer inte att kosta mer än 249 kronor, från NewYorker.

Så var vi på läderavdelningen. Ni som har hängt med mig ett tag här vet att jag är mer än förtjust i skinn, faktum är att jag skulle klä mig i skinn från topp till tå om jag kunde – finns det något snyggare????? Den här quirkiga jackan är ett specialplagg designad av Johanna Pihl, och priset är väl inte riktigt klart än…..det finns även en kjol i samma stuk.

                      

Jofama går inte av för hackor. Nu till hösten lanserade de ju några URsnygga skinnjackor i design av Lars Wallin (vilket jag bloggade om i våras). Jag vet inte vem som har satt sitt (eller sina) namn bakom dessa men många olika modeller finns det att välja mellan, och en tydlig trend är att man till våren ska bära starka färger. Förutom rött och blått, finns ett gäng andra roliga kulörer för er som är modiga…..

…men rött funkar ju i alla former tycker jag……

Eller hur? Detta är en personlig favorit. Nog tycker jag den skulle passa bättre på min vackra dotter (vill ju inte att folk ska tro att jag har åldersnojja…), den är såååå snygg! Även den från Jofama såklart, designad av Kenza, 1 995 kronor.

Lite mer neutrala färger från för er som inte är så modiga. Modig eller inte, det spelar ingen roll eftersom välskräddat skinn från Jofama passar alla och envar. Själv blir jag aldrig mätt på läder, oavsett färg och form.

Mexx är ju heller aldrig fel, för varje år blir deras skor bara snyggare och snyggare. Det kan faktiskt bero på designbyrån Yoko International som formger samtliga skor. De har även designat för Tommy Hilfiger.

Mera skinn. Jackan till vänster är av märket Billy & I, och klänningen till höger är Jofama, 1 795 kronor. Den har ett otroligt vackert ryggstycke av spets – en läcker kombination!

För snygga vårpromenader i Hagaparken kanske :-), design NewYorker, 199 kronor.

 Nu doftar det av sommar: Jättesnygg bikinitopp från Röhnisch, 249 kronor. De tillverkar i huvudsak träningskläder.

Jag avslutar dagens inlägg med en rolig bild som jag lånade av en vän på Facebook. Så kan det gå om hamnar i dåligt sällskap. Mina revben? Jodå, det går undan i läkningsprocessen – har knappt ont alls och jag har en god aning om varför det är så.Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.