Smygtitt på framtidens skor


Och det är inte vilka dojjor som helst vill jag lova. Om årets mode var lite crazy är det ingenting mot vad vi har att se fram emot till våren och sommaren 2013. Jag har en känsla av att Lady Gaga har ett finger med i spelet….eller en tå….

Finsk är ett skomärke som överträffar det mesta. Det sägs att det faktiskt är ett av Gagas favoritmärken, och de kräver helt klart en ägare som har för vana att klappra omkring i livsfarliga skor.

Helt galna skor från United Nude till vänster, och inte fullt så crazy by Malene Birger till höger.

               

Mimmie Pigg har fått stå som inspiration (verkar det som) till Louis Vuittons svart-gula skor och min vän och kollega Zulphiya Starsta klamrar sig fast vid ett par söta klackar från China Girl.

Vete sjuttsingen vad detta är för något märke (kan vara Finsk) men håll med om att de ser lite farliga ut? Jag kan riktigt föreställa mig själv med två brutna anklar efter en kväll på stan. OOps!

Men alla skor är inte helt förryckta, jag hittade flera par som jag tyckte om. Nätta boots från Footlight till vänster är eleganta medan United Nude till höger är lite i klumpigaste laget.

De här är däremot helt i min smak. Visst är de ursnygga??? Kommer från The Soleconspiracy.

      

Finsk till vänster och United Nude till höger.

Hyrbrid.

Coola boots från Diesel går inte av för hackor. Skinnet ser ut som man har målat vit färg och sedan sandpapprat av den lite. Snyggt!

Whoa! Båda paren kommer från Finsk.

Det här är mina all time favourites. Typiska Eva-skor men det var ingen annan som gillade dem. Hehe, tur för mig. Carin Wester har överträffat sig själv med hästlängder den här gången!

      

Skopunkten till vänster och China Girl till höger.

Och med detta avslutar jag dagens inlägg. Nästa gång kommer jag att fortsätta med skor eftersom de finns i så många utföranden, och vi är ju MÅNGA som har en alldeles särskild förkärlek för dessa accessoarer. Stay tuned!


 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.