Skor kan man aldrig få nog av

Så därför bjuder jag på några till. Även om man kanske inte har råd att köpa allt snyggt man ser kan man i alla fall få fantisera lite.

Ett helt kit från Diesel med väska och skor. Det gäller att ha starka ben för att orka lyfta fötterna med dessa på. Det där med platå verkar bara bli mer och mer populärt.

     

United Nudes silversandaletter kallade på mig: Kom och ta oss.….Jag föll handlöst för de vackra skapelserna (älskar både silver och sandaletter) och för en gångs skull passade de som handsken på mina små fötter. Som Askungen. Annars brukar skorna på dessa showrooms vara i strl 39-40 eftersom modeller har så fasligt stora fötter, men så är de långa oxå. Jag anser att detta btyder att dessa små läckerbitar faktiskt bör tillhöra mig.

Boots i kohud (eller hundhud…? Läskigt lik pälsen på min pojkväns hund) RM Williams. Australiensarna kan minsann också 🙂

Jag tror bestämt att detta är Donna Karen…går att köpa på zalando.se

Och United Nude gör det igen. De har verkligen många snygga skor, även om dessa klackar är lite höga för lilla mig.

Ett par myggjagare i ormskinn från danska Bruuns Bazaar kanske? Passar den färgglade mannen. Kan inte hitta några skor på deras hemsida men en hel del snygga kläder. Kika in vetja!

Lite mer platå från Tiamo.

Söta pumps som passar till allt kommer från Skopunkten. Så här säger varumärket om sina skor: ”Skopunkten är ett modernt lågpriskoncept i en expansionsfas. Priserna är låga och kunderna köper ofta mer än ett par.På Skopunkten får kunderna det billigaste paret på köpet om de väljer tre par. Det gör att de flesta köper tre eller fler par. Erbjudandet har blivit en succé och gäller alla skor hela året.”

Jumpadojjor med bling bling från Studswar är måste om man vill vara trendig nästa sommar.

Hippieinspirerade boots från spanska Primeboots passar en person som vill sticka ut lite.

Och eftersom jag är så förtjust i silver avslutar jag detta kapitel med ett par stiliga herrskor från Hope. Very fitting for the Tin man. Priset ligger runt 3 000 kronor.


Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.