Sia har så mycket kul

Sia är ett varumärke som ständigt utökar sitt sortiment. det finns hur mycket prylar som helst så man bör ha lite tid på sig för att inte gå miste om guldkornen- av vilka det finns en hel del.

 

 

 

 

 

 

 

Förutom inredningsföremål i glas och porslin bär de en uppsjö av prydnadfigurer och jätteroliga mjukisdjur. Under pressveckan tog jag mig ut till Sias showroom i Frihamnen tillsammans med två kollegor. I vanliga fall brukar jag faktiskt inte orka mig ut så långt men för ovanlighetens skull hade jag bil vilket naturligtvis underlättar en hel del.

Det är blingbling och glamglam så det står härliga till. En hel del av produkterna finns ute i butik redan nu, medan andra låter vänta på sig till våren. Den långa hunden till vänster är tänkt att ha i ett kallt fönster eller på golvet framför en dragig dörr.

Vad gillar ni hängaren? Innovativ så säg?

Hårda såväl som mjuka djur i långa rader. Vi tre tjejer var de enda som hade lyckats haspla sig ut till Frihamnen så vi hade det gigantiska showroomet helt för oss själva. Det som var tänkt att bli en snabb titt utvecklade sig till mer än en timmes noggrann botanisering, och hela tiden hördes små förtjusta utrop.

En urläcker vas som skulle kunna vara hämtad från en auktion för asiatiska antikviteter.

 

 

 

 

 

 

Djuret ovan är en varmvattenflaska för barn. Man förenar helt enkelt två praktiska saker i en. När den lille knodden har ont i magen kan den kelas samtidigt som den får värme.

Kanske inte fullt så varm och mjuk men väl så elegant. Ungefär 25-30 cm lång.

Dagens visdomsord. I denna tid av hysterisk kaloribekämpning borde alla ha en sådan här på väggen hemma, lämpligen i köket….

Glas, speglar och tjusiga ljuslyktor till vänster och en vinternalle till höger. Om man ska köpa mjukisdjur i annorlunda snitt ska man definitivt bege sig till en Siabutik. De är bra mycket roligare än nallarna man kan köpa i leksaksaffärerna. Och här kan man även hitta fina julklappar till de vuxna familjemedlemmarna.

Mannen som gillar kvinnor med svällande former lär inte bli besviken. Minns tyvärr inte vad konstnären heter men om det är någon som vet så tar jag tacksamt emot den informationen.

En lampa med tre buddhor kan passa i varje hus och hem. Skitsnygg i all sin enkelhet.

Christian och Thomas är eldsjälarna bakom det framgångsrika varumärket. De berättar att det mesta producerar de själva, men hjälp av begåvade formgivare förstås. Många resor till Asien blir det och det är är mycket att hålla reda på. Jag önskar dem all lycka till i framtiden 🙂

God Jul från Sia Inredning!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.