Rachel van Asch

Rachel van Asch är en begåvad tjej som brukar synas på Formex med sina kuddar, sittdynor, smycken, accessoarer med mera. Allt hon designar har en svag dragning åt det burleska. Efter flera år av slitsamt arbetande finns hennes grejer numera att köpa på R.O.O.M, Folkhemmet plus ett antal andra, mindre välkända, butiker. Hon känns igen på sin speciella, lite gammaldags stil. Rachel är brittiska och flyttade till Stockholm med sin familj 2006, och ända sedan dess har hennes kollektion vuxit och vuxit. När jag först träffade henne på Formex för ett antal år sedan var det kuddar som gällde. Kuddar som jag presenterade i Vårt Nya Hem. Nu har hon utökat sin kollektion med andra textilier och även smycken.

Hon har fått mycket uppmärksamhet i pressen, här novembernumret av Gods & Gårdar.

En gustaviansk (Rachels favoritmodell) sittbänk med vackert tyg.

Alla slags dynor dekoreras i vackra tyger.

                 

Det kanske får vara ett par vackra och sensuella huvudprydnader….


                 

Halsband

             

Örhängen förställande handbojor i miniatyr, eller kanske en liten mobilväska.

            

Rachel gör även tavlor, de är 60 x 60 cm stora och har en ram på 1,5 cm. Alla motiv finns i 100 numrerade exemplar och är signerade på baksidan.

                   

Måste ju bara älska väskorna!

Alla priser finns på hemsidan som är mycket välgjord, snygg och informativ. Den doftar verkligen av svunna tider. Där kan ni dessutom hitta ännu mer spännande design.

Många av trycken som Rachel har använt till sina alster kommer från Lunagirl

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.