När vi ändå är inne på sprit….

Berns har gjort det igen. Öppnat upp något nytt alltså. Jag har skrivit om deras satsningar de senaste åren för diverse publikationer men nu får de alltså äran att vara med i Evitas Kammare. Den här gången handlar det om en liten liten väldigt privat VIP-bar som ligger högst upp på ett tak.

Bartendern Petter Boman ser till att drinkarna är perfekta.

Och kollegan Mohamad Manouchi är inte mindre noggrann…..

Husets signaturdrink är en uppfinning av barchefen Freddie Jidlow:

Yummie. Stark som attan men precis sådär småbitter som en American cocktail från 40-talet.

Kanske är han själv lika stark den käre Freddie. Det vet jag ingenting om men han kan driva en bar, that’s for sure 🙂

Hotellproffset nummer ett, Yvonne Sörensen, vd för Berns Group, gav os en kort men animerad beskrivning av den nya satsningen:

” Berns är ett klassiskt landmärke med restauranger, festligheter och evenemang. Vi vill vara ett modernt alternativ för alla gäster och Berns Hotel Cocktail Club är ett led i arbetet. 2013 fyller Berns 150 år och vi har många spännande nyheter på gång, och ser fram emot att välkomna gästr under lång tid framöver.”

Hon vet att ta hand om sina besökare på allra bästa sätt – ingen lär bli besviken.

Anna Bengtsson som är hotellchef var inte mindre underhållande hon. Hon är en gladlynt tjej som vill att alla ska njuta och få det bästa av det bästa:

”Det centrala läget gör klubben lättillgänglig för hotellgäster och medlemmar. Vår tanke är att de ska dröja sig kvar under långa ljusa sommarkvällar – men även att terrassen ska fungera som en central utgångspunkt för middagen, båtturen, teatern och fortsatt fest i sommarnatten.”

Anna poserar gärna med grabbarna i baren, fr.v. Mohamad, Freddie och Petter.

Visst ser det mysigt ut? Baren är tyvärr inte till för alla. Det är bara hotellgäster och en liten väl utvald skara vip-gäster som får beträda den. Om jag får skryta lite så är jag en av dessa och Anna bedyrade att jag får ta med mig så många gäster som kan knöla in sig i en av hissarna – It’s a done deal!

Någon som vill följa med någon kväll? 🙂

I skrivande stund befinner jag mig på Hurtigruten. Vi har verkligen tur med vädret för solen strålar och omgivningen är bedövande vacker. Trots att det blåser isande kallt gör det inget så länge jag inte tänker på att det faktiskt är midsommar om ett par veckor…

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.