Medan regnet faller

I väntan på att säsongen ska dra igång ska jag bjuda på lite smått och gott ur mitt arkiv. Regnet öser ner utanför och jag är mycket tacksam att jag inte står på någon gudsförgäten golfbana någonstans. Mina blommor på landet har längtat efter det här vädret i veckor och jag kan inte annat än njuta med dem 🙂

I magasinbranschen är det fortfarande sovläge, det dröjer till nästa vecka innan man har vaknat ordentligt och själv börjar jag bli rastlös och hungrar efter spännande saker att skriva om. Det är helt enkelt dags att slå på hjärnan igen, den går lite trögare än vanligt och jag tänkte mjukstarta den med att börja göra regelbundna inlägg här på bloggen.

För alla oss som håller oss med katt kan jag varmt rekommendera denna resväska för de små (eller som i mitt fall – STORA) liven. Sleepypod finns i fem käcka färger och kostar 1 795 kronor. Den säljs av Cattio och jag citerar: ”Kattväskan som har vunnit ett flertal priser är mer än bara en väska, den är en livstil! Det är din katts personliga utrymme, designad för att passa hans eller hennes individuella behov. ”

Snacka om att resa i stil.

När vi ändå är inne på djur så har Adidas hakat på trenden. Dessa gympadojjor finns till salu i höst och tilltalar nog hiphopare med en faiblesse för Familjen Flinta.

Varumärket har tänkt till ytterligare ett snäpp och designat ett par paljettprydda Converse-liknade skor för glitteratifolket.

Så här kan det se ut på NK Inredning. Butik/showroom som är en oas av harmoni. Där finns varumärken av allra exklusivste slag och med jämna mellanrum rumsteras det om. Dessa bilder är tagna för något halvår sedan och det vattnas i munnen på mig av alla vackra inredningsföremål, som på ett smakfullt sätt presenteras för såväl press som kunder. Synd bara att plånboken inte tillåter en ”shopping spree”.

Den charmige trendexperten Stefan Nilsson fanns naturligtvis på plats, som vanligt med ett vänligt leende till hands 🙂

Jag minns att det var ett par stressiga pressveckor så när vi mot slutet besökte Dux var frestelsen att krypa upp i en av deras sängar övermäktig, men man kan ju faktiskt inte bete sig hur som helst….inte om man vill bli inbjuden igen ialla fall….Här finns sängar från cirka 60 000 kronor och den allra lyxigaste (Dux 8888) kostar upp emot 200 000 kronor!!!!! Priset beror på att varje botten har ett justerbart svankstöd, man drar bara några varv på den lilla medföljande veven för att få till precis den hårdhet man vill ha – smakar det så kostar det!

Under pressveckorna går det åt mycket dryck. Det minglas och vimlas så det står härliga till, och efter en solig och rofylld sommar är vi nog många som ser fram emot höstens spännande designnyheter och tillika evenemang.

Fast först ska jag ta en liten sväng till Öland – min första någonsin faktiskt! Kram på er!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Medan regnet faller

 1. Mamma skriver:

  Jag vill också ha en blogg när jag (blog?) får färdig hemsidan – den är faktiskt nästan färdig.
  Det är inte KLOKT så mycket du hinner med och så mycket du ser och hur mycket roligt du beskriver.
  Jag är gruvligt imponerad – eller bör jag säga impad?
  POK
  ‘Ma

Kommentarer inaktiverade.