Lite färg så här i mitten av en grå sommar.

Så var det ääääntligen dags för sista delen i min färgglada serie om showrooms och diverse pressvisningar. I skrivande stund befinner jag mig i total harmoni i min lilla stuga på landet, där jag planerar för allehanda underhållande läsning i GnestaPosten. För visst hänger ni med i vad som händer i den lilla orten med omnejd? Vi räknar med det 🙂

Indiska är ett färgglada företag som saluför både det ena och det andra. De har ju allt man kan tänkas vilja ha i textiliväg + husgeråd till hyfsade priser.

Här ser ni ett gäng prylar som kommer finnas i butikerna under juli månad. Det är ljusstakar, koppar, dukar med mera. Ha lite is i magen innan ni hänger på låset.

Fina färgglada klänningar och toppar kommer snart till en shop nära dig. Ljusstaken är väldigt speciell och passar hemma hos bohemen.

Jordglober där Indien har en framträdande roll (såklart!). Det finns även traditionella glober att hämta men jag tyckte nog att dessa var lite humoristiska. Varför måste man alltid hålla sig till det ”vanliga”?

Här syns produkter som anländer  augusti så härda ut denna dassiga sommar, det blir bra till slut 🙂

Fantastiska kuddfodral för att pigga upp soffan där hemma.

En ypperlig hängare för lantstället. Eller för den trångbodda? Eftersom jag inte har någon garderob i min lilla stuga (i alla fall ingen som är inredd) skulle denna sitta fint, kroken ”sväljer” många plagg.

Ett gigantiskt och konstfärdigt fat att lägga upp grillmaten på (hahaha). Eller i frånvaro av osande läckra köttbitar….frukt….?

Det är inte så svårt att gissa att detta är höstens bidrag till alla oss som gillar färg. Faktum är att sjalen skulle sitta ganska fint just nu – något mysigt att linda in sig i när man sitter och huttrar framför sin juli-brasa. Vantarna kommer väl till pass när man ska cykla. Vilket jag endast gör mellan regnskurarna eftersom jag inte gillar att bli blöt snabbt.

Ännu fler fina kuddfodral + en liten kandelaber som har den typiska Indiska-looken.

Min kollega och trogna vapendragare denna dag – Alexander – poserar stolt med Indiskas allra viktigaste medarbetare. Utan dem skulle det inte komma några nyheter, trots att varumärket har en hel stab av människor som reser till Indien i tid och otid.

OCH NU ÖVER TILL NÅGOT HELT ANNAT.

För att av avsluta detta lilla vällustiga inlägg ska jag visa tre teckningar av Anders Zorn.

Självporträtt

August Strindberg

Och så en gubbe som jag inte minns namnet på. Om det är någon som vet tar jag tacksamt emot information. Dessa skisser auktionerades ut på Bukowskis för ett tag sedan och jag hoppas de inbringade en hel massa kosing. Det är de verkligen värda. Själv har jag knappast råd och därför väljer jag att fotografera av allt jag gillar för att sedan printa ut och rama in…nejdå, jag skojar bara. Såklart gör jag inte det, men de kan gott få visas här på bloggen så att ni alla får ta del av fantastiskt konst och fotografi.

I väntan på sommaren ska jag i veckan ta mig till Göteborg för att se Madonnas koncert på Ullevi. Min kära väninna Paulina och jag vann varsin biljett i nån obskyr look-aliketävling. Ja, jag säger då det…

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.