Läcker lingerie

Häromdagen presenterades en ny kollektion underkläder designade av Katarina Nyman, som förr om åren kallade sitt märke Kny. Det fick hon upphöra med då DKNY fick nys om henne, de anser att de äger rätten till alla kombinationer av bokstäverna i namnet. Processen hade antagligen pågått fortfarande om inte Katarina hade bestämt sig för att skapa ett nytt varumärke under sitt eget namn. Katarinas smeknamn är Kny och det är vad alla kallar henne, men med hjälp av den kreativa fullservicebyrån Planeta Design skapades varumärket Katarina Nyman. Och det funkar ju: Samma design men med nytt namn helt enkelt.

De skira underklänningarna, trosorna, strumporna med mera är tillverkade i silke och mycket sexiga.

Modellen heter Tijana Vasik och hon minglade runt med oss alla. Många av gästerna visste inte att det var hon på bilderna vilket skänkte tillställningen en extra krydda. Här flankerar hon sig själv och på andra sidan fotot står Carina Johansson som är Knys absolut närmaste man (eller snarare kvinna). Medan Kny designar sköter Carina ruljangsen.

Kny är en levnadsglad tjej som ser positivt på tillvaron, här visar hon upp en av sina vackra kreationer.

Naturligvis minglades det (en vän till mig tycker att jag är mingeldrottningen nummer ett och efter tre hektiska mingel-veckor är jag benägen att hålla med honom).

Alec Crafoord äger Restaurang Bergamott och tillställningen hölls i krogens lilla festvåning. Alec hade dagen till ära dukat upp med rosa bubbel och ostron en masse! Mums! Många snygga unga tjejer och killar vimlade.

Två glada besökare ställde villigt upp framför min kamera.

Kny mellan två av fotografierna som är rena konstverken.

Tjejerna från pr-byrån Modinåkerlind visade stolt upp sig tillsammans med Kny. De hade alla otroligt läckra skor och det var jag ju tvungen att föreviga.

Sångerskan Beldina Malaika kompad av en duktig gitarrist stod för kvällens underhållning.

Eva Personne är en av de begåvade tjejerna bakom smyckesföretagen U it’s you.  De designar heeeeelt fantastiska halsband, ringar, örhängen och armband. Jag kan verkligen rekommendera!!

För er som är intresserade av att se underkläderna i sin fysiska form bör omedelbart bege sig till Hantverkargatan 47 i Stockholm, där Kny har en kombinerad butik/showroom.

Alla kvinnor förtjänar något vackert närmast huden.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Läcker lingerie

  1. Allie skriver:

    Cheers pal. I do appreciate the wiritng.

Kommentarer inaktiverade.