Ja se det snöar

Hade en jättemonter på mässan. De hade så mycket att visa och dessutom bjöds det på underhållning av hög klass (läs: skickliga musiker och champagne!). Därför förtjänar de ett helt eget inlägg.

  
Snö of Sweden grundades 2002 och har således tioårsjubileum i år. Därav det stora pådraget på Formex. Designer Lena Jonsson Näslund heter den driftiga tjejen bakom konceptet och ända sedan starten har det gått stadigt uppåt. Smyckena säljs över hela världen och för att fira jubileet har Snö of Sweden släppt en limiterad kollektion, Celebration, med glimrande stenar, klassiska kristaller och vita pärlor. Dessa kommer snart till en butik nära dig.

 

Här ett smakprov på vad som komma skall: Celebration.

Dessutom måste jag få visa några smycken ur andra kollektioner.

Elastiskt armband ur kollektionen Town.

Örhängen Nelson Vintage                                              Örhängen Lucy

        

Halsband Joy                                  Halsband Salt

                                                             

Örhängen Savahna                                                   Armband Miriam

Det finns många många fler att välja mellan men jag kan bara göra ett litet urval, vill ju inte tråka ut er trogna läsare 🙂

Som sagt, det var livat värre i montern. Jag slank in för en snabb titt runt tresnåret, och kom inte därifrån förrän sex, vilket betydde att jag förstörde hela mitt schema och därför fick lov att åka till mässan dagen därpå igen. Något som absolut inte var planerat. Hos Snö bjöds det på läckra canapéer……

                

               bubbel…….                                            ….och trevligt sällskap.

Jag fann Malin som driver den fina lilla inredningsbutiken Ninas Kammare i Katrineholm. Eftersom jag faktiskt har bott i närheten av den lilla orten visade det sig att vi har några gemensamma bekanta. Vilket sammanträffande! Malin var på mässan tillsammans med sin ystra mamma Gunilla.

                       

          Underhållningen stod Tina Ahlin och Jonatan Stenson för. Förutom att musiken var bra, så log de båda två mest hela tiden vilket var mycket trevligt!

En stolt och glad Lena gör affärer med en hugad klient! Jag önskar henne fortsatt framgång för ever and ever!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.