Insnöad

Jaha, nu är det juldagen och jag sitter mer eller mindre insnöad i Gnestas Hamptons som på svenska heter Stjärnhov. Det är bedövande vackert ute men om man som jag föredrar sol och värme (och BARMARK) kan det pigga upp med lite kläder och accessoarer som kommer till butikerna lagom till våren. Pressvisningarna var för ett bra tag sedan men jag gillar att suga på karamellerna lite eftersom alla andra bloggare hetsar för att få ut modets nyheter snabbare än blixten. På detta sätt blir alla läsare påminda om allt det fina vi har att se fram emot 🙂

Snyggaste skärpet 2013 från tyska (??) New Yorker. Vill haaaaaaa!

Denna otroligt vackra klänning står också på min önskelista. Den kommer från Hoss Intropia och är inte helt billig (men inte helt dyr heller faktiskt). För den som har en slant över är den ett givet köp inför nästa sommar. Kika in på hemsidan för de har många fina klänningar.

Skitsnygg väska för den eleganta damen från Tosca Blu som naturligtvis är ett italienskt märke. Italienarna producerar trots allt de flesta av världens snyggaste väskor.

Calvin Klein förnekar sig inte, de fortsätter med sina snygga smycken, några av dem har jag visat förut och kommer säkert visa igen. Särskilt ringen är en stor favorit 🙂

Denna fiffiga väska för paddan föll mig i smaken. Ena facket är till för att hålla hand såväl som iPad varm i vårt hårda och kalla klimat. Kommer från Stephen F.

Vilket barn vill inte ha en napp i silver? Snart i en babybutik nära dig.

MQ kommer med en massa snygga kläder till våren. Tröjan ovan har blixtlås på ett par ställen och jag vet inte varför, men dragkedjor har alltid appellerat till mig.

Oxå MQ.

Lagom konstig festblåsa från 2ND DAY som är ett undermärke till Day från Danmark. Klänningen passar bäst på en väldigt smal tjej, helst utan några kurvor alls.

Cool väska från MQ. Med cool chefredaktör/bloggerska i bakgrunden.

Ännu en tjusig klänning från Hoss Intropia, ett märke som står högt på min favvolista.

Precis som alla kvinnor i västvärlden har jag en alldeles särskild vurm för skor. De här kanske inte passar så bra på mig som bara snubblar omkring om klackarna är för höga, men jag känner en och annan ung tjej som gladeligen skulle dansa natten lång i dem. Vet tyvärr inte vilket märke det är.

Ännu en snygg läderjacka. Denna kommer från Rika.

ooooooooHHHH, more handbags. Något vi damer inte heller kan få nog av. Väskan kommer från Luciano Padovan och skorna till vänster från finska Next Generation. Skorna till höger vet jag inte.

Kay Senchai är ett nytt svenskt varumärke som designar och tillverkar exklusivt, högkvalitativt och smakfullt mode för kvinnor. På bilden till höger ser vi Kay Ericsson som är vd för företaget. Först ut som återförsäljare med kollektionen After Dark är My Closet i Sturegallerian samt Elisabetta Franchi i Mood Stockholm. Klänningarna är sagolika och passar alla åldrar!

Pastellfärger är på stark frammarsch. Här är två väskor till från Tosca Blu.

Under pressvisningen på Scandinavian Press Room vankades det mat från självaste Riche. Det var en buffé ”to die for” och naturligtvis omöjlig att slita sig ifrån. SPR bär en hel massa fina varumärken och på kuppen blev jag otroligt god vän med den ena ägaren, Celia Ingesson. Vi slog våra påsar ihop och kommer att ska samarbeta under 2013. Ni undrar med vad? Det får ni se så småningom….

Sådärja, så var detta inlägg slut. Sist ut är en Buddha i miniatyr från Indiska. Hur söt som helst!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.