I väntan på Anki Gneib….

Detta är bara ett litet instick. Utanför fönstret yr det snöblandade regnet och jag bestämde mig tidigt för att inte gå Hagaparken runt (något jag försöker göra varje dag). Igår var det så blött att det inte gick att gå runt, blev tvungen att vända och det känns snöpligt i december.

Det var meningen att jag skulle skriva om Anki Gneib och hennes design idag, men jag har inte fått några bilder än. Det är dock något att se fram emot. Hon har nyss kommit ut med jättelika svarvade ljusstakar som ni alla kommer vilja pryda era hem med!

Snart kommer nog vintern på riktigt och vad kan då vara mysigare än en tjock lyxig morgonrock från Pelle Vävare?

Rossö 2 295 kronor

Kivik 2 295 kronor.

Snygga va?

Eller för den som tycker rött är en jobbig färg:

Något lite mer nedtonat. Oxå från Pelle Vävare.

Om vi skulle ta och strunta i vintern ett tag och istället blicka framåt. Mot april, maj sådär. Det är faktiskt bara 4-5 månader kvar och alla vet vi ju hur fort tiden går – även på det mörka halvåret. Det är bara att bita ihop och gilla läget 🙂

Då vill jag presentera några av vårens silversmycken från Calvin Klein. Sååå snygga, och eftersom jag fyller år i maj önskar jag mig hela setet i födelsedagspresent. Vill haaaaa!

Armband

Tuffaste ringen 2012 kan jag lova. Överhuvudtaget så har CK ovanligt snygga silversmycken – och klockor. Kika in på deras hemsida vetja!

Pelle Vävares hemsida ger inte så mycket information, men de har ett showroom på Barnhusgatan 3 i Stockholm.

Avslutningsvis vill jag gratulera min älskade katt Börje på hans 15-årsdag. Tyvärr verkar han under isen, har något fel på magen, men jag hoppas att veterinären kan få ordning på honom i nästa vecka. Håll tummarna för att det inte är något allvarligt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.