Gott Nytt År – Happy New Year!

Då går då 2012 mot sitt slut och om blott några få timmar glider vi in i 2013 som jag hoppas ska bli minst lika bra. Eller varför inte ännu bättre??? 2012 träffade jag Mannen i mitt liv och dessutom blev jag chefredaktör för Sveriges skönaste och mest exklusiva resetidning – First Class Magazine. Det enda som skulle kunna bräcka detta är om jag vinner stort på Lotto, eller på något annat hederligt sätt komma över massor med pengar. För visst kan man få både kärlek och pengar????

Det ska gå säger de som är väl insatta i frågan och tur är väl det för jag har planer. Stora planer.

Penningarna ska regna såsom detta fantastiska ljusspel som kan skådas på en av de exklusiva nya sviterna på Berns Hotel. Det kommer inlägg om det nästa år.

Now we’re talking business! Gott Nytt År allihopa. Låtom oss fröjdas hela natten lång 🙂

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.