Goodies

Näst sista kapitlet i min rapport från de fina pressdagarna som gick av stapeln i slutet av maj. Semestrarna närmar sig och det märks på besökstatistiken här på bloggen – den har minskat rätt rejält vilket känns lite deppigt. Särskilt den här sommaren då regnet öser ner mer eller mindra hela tiden.

Nåja, varför deppa när man kan få vara på landet hela sommaren. Jag ska jobba med GnestaPosten och tycker att var och varenda person ska gå in och läsa den fina och sprillans nya nättidningen. Ni får gärna gå och och gilla oss på Facebook oxå. Redan nu finns där en massa skoj och spännande att läsa, och i sommar ska vi se till att Gnesta hamnar på världskartan. Ni kan bland annat läsa min följetong om Norge, den är både lärorik och underhållande.

För att pigga upp ska jag presentera lite nyheter från bland annat Ceannis. De har en av de finaste utställningslokalerna och inreder på ett högst fotogeniskt sätt. Alla produkter är ju deras egna så jag slipper rota runt bland varumärken. Det underlättar och sparar tid 🙂

        

Ja, de är ju särskild kända för sina väskor. Till hösten utökas sortimentet ännu mer. Det är meningen att väskorna ska vara av siden eller päls, eller varför inte bådadera?

       

Alltid lika kul att komma till Ceannis showroom för att se hur de har stajlat till sitt fina showroom. Man blir aldrig besviken!

       

Vilket ni kan se här. I mitten stickade plädar i tjockt fint ullgarn – perfekt till hösten (eller redan nu för den delen).

Ett annat varumärke som alltid är ett nöje att besöka är Linum. Detta företag som under mer än 40 år har designat, utvecklat och producerat textila kvalitetsprodukter. Ursprungligen var tanken att hjälpa och stötta utvecklingen i södra Indien. Sånt gillas skarpt.

De har allt man kan tänkas behöva för hemmet i textilväg (+ en och annan sjal tygbit att hänga om halsen) och allt finns i en uppsjö färger. Produkterna håller hög kvalitet och jag råder er att hellre köpa från Linum än Ikea. Om ni vill tänka ”Sustainability” och ”Fair Trade”…

Ljuva rosa sängkläder för en prinsessa.

       

Synnöve Mork är den sällsynt begåvade stylisten som år efter år får äran att dekorera showroomet inför pressvisningarna. Hon har många strängar på sin lyra den tjejen.

Eftersom det var strålande vackert väder hade de satt upp ett tält på gården där det vankades godsaker för hungriga och jäktade magar. Dessutom fick vi chansen att vila benen lite mellan alla pressvisningar.

      

Jag hann in på Din Sko en sväng för att kika lite på höstens nyheter. Fortfarande mycket platå och kraftiga klackar, och en hel del supersnygga stövlar. Något att se fram emot för alla er skosamlare.

I väntan på sommaren kan vi i alla fall tänka lite gult. Och citroner är ju alltid välkomna inslag i såväl mat som färgval. Kram på er!


    

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.