Fina Fötter

Säg den kvinna som inte uppskattar ett (eller helst flera) par nya skor. Det verkar som om det är något som sitter i ryggraden på varje tjej, något som är planterat i våra gener långt innan vi föds. Även om vi precis har köpt ett par finns suget kvar och ibland känns det som om vi aldrig får nog. För min del har jag fler par skor än jag har tid att använda och många av dem är faktiskt fortfarande ”nya”. Jag skyller då på att rätt tillfälle för just DET paret inte har infunnit sig än .-) Känns det igen?

Så här ser det ut i Skobranschrådets salonger. Mmmmmums!

Rizzos innovativa skoparad.

Och naturligtvis måste man också visa herrskor. Även om män inte är lika besatta måste de ju ha något på fötterna. Rizzo har många eleganta dojjor för killar.

Kilklacksespandrillos i ormskinnsmönster från danska Billi Bi.

Här är tre roliga par från United Nude. Personligen har jag alltid varit lite extra förtjust i röda skor. Kanske beror det på HC Andersens saga om de röda skorna. Ni vet; den där om dansösen som förälskade sig i ett par röda skor men när hon väl har fått dem på sig kan hon inte sluta dansa, utan dansar sig till döds. Tragiskt men också talande om kvinnor och skor i största allmänhet. Faktum är att jag hade ett par älsklingsskor när jag var i sjuårsåldern och en dag till min förfäran kunde jag inte få på mig dem längre. Missunsamt var jag tvungen att ge dem till min syster. Jag minns det som igår, och de var självklart röda…..

Skojigt med sebrarandigt – från Lola Ramona.

Inkognito visar också framfötterna inför 2012 års skomode.

Småhetsigt mönster på platå från Scorett.

Minns faktiskt inte vad det här är för märke, men stora är de och klumpiga. Ser framför en och annan bruten vrist.

Jeansboots med träsula och klack från Ten Points.

Också United Nude – tror jag. Om jag har fel får ni gärna rätta mig.

Jag avslutar med tre plagg som jag tycker är lite fina. Här en leopardklänning signerad Camilla Thulin. Den här modellen är otroligt bekommande och får alla kvinnor att se sexigt kurviga ut.

Vacker spetsklänning från Valerie Aflalo. Tips: ha gärna en underklänning  🙂

Härligt elegant grovstickad kofta från Hanne Bloch.

Det var allt för idag. Nu ska jag ge mig ut i grådasket för att suga i mig det lilla ljus som finns. På återseende kära läsare!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.