Färg är det nya svarta

Nästa års mode fortsätter vara färgglatt. I år berodde det ju på sommar-OS, men tydligen gillar modeskaparna trenden för det sprakar om det mesta som vi ska bära 2013. På EkPr dukades det upp till fest och både kläder och inredningsföremål håller hög klass. Här ser vi tjusiga ”romargrytor” från Eva Braun, kuddar & matta från West Department (har jag bloggat om tidigare) och den söta klänningen kommer från European Culture. De har väldigt många snygga kläder 🙂

Samtidigt fick jag se otroligt kvinnliga plagg. Mycket skirt, lätt och luftigt. Och naturligtvis i kombination med färg. Nästa sommar kommer bli en modern version av ”Summer of Love” (som för den som inte redan visste utspelade sig 1967). Klänningen är Johnny Was, skorna kommer från Apair och den orange väskan är signerad Ceannis såklart. De är med här titt som tätt.

Dyrberg/Kern går inte av för hackor, tänk ett helt gäng kulörta armband som klirrar när man rör sig. I like 🙂

Så himla snygg styling skapad av parhästarna Maria Nordin & Annika Nordström! Kuddar och väskor kommer från Ceannis och skärp Johnny Was.

Dyrberg/Kern igen.

Fina brickbord från Maze. De går aldrig ur tiden, lätta och praktiska och får plats var som helst – både inne och ute.

Jättefint stengods från RIF Design som är specialiserade på import av marockanska hantverksprodukter. Fiiiiiint.

Kudde från Ylva Skarp. Stolen är av korg, så mycket mer kan inte sägas om den, sorry.

Klatchigt färgglada plånböcker från Milook och skålen är förstås RIF Design.

Jag avslutar med ett vackert fönster som innehåller lite godsaker från Ceannis, Milook, Eva Braun & RIF Design. Skon kommer från Studswar (se tidigare inlägg om skor).

Det kommer mer spännande mode nästa gång, so long.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.