Disciplin

Oj oj oj, det är svårt med disciplinen när man är på resa i långtbortistan. Meningen är ju att jag ska ha semester och det har jag verkligen! Befinner mig i skrivande stund på Sri Lanka och efter ett par veckor här känns det som om jag aldrig mer vill åka hem till kalla Stockholm. Nu tror ni förstås att jag ska blogga om det här underbara landet men tji fick ni då, inte riktigt än. Först ska jag visa lite snygg design från tidigare i februari. Sedan kommer min berättelse om Sri Lanka (måste ju få ordning på alla bilder :-)).

Mattdesigner Simon Key Bertman hade tillsammans med stylisterna/inredarna Sara Stenvall och Sara Garanty skapat 4 ”rum” på Hotell Clarion  Skanstull i Stockholm. Det är trevliga installationer med temat De fyra elementen. Här ovan ser ni VATTEN – ingen som blir förvånad med tanke på den blå färgen.

ELD. Simon flinar nöjt över det fina samarbetet. Det är hans mattor som ligger på golvet medan Sara & Sara har samat ihop spännande föremål från allsköns aktuella formgivare.

      

Lite fina detaljer. Se så fiffigt de har skapat vägblommor av gamla tallrikar.

JORD.

LUFT.

Dessa fyra rum finns till beskådande fram till den 19 mars på Clarion Skanstull, så kila iväg och ta ett glas vin i den fina – men kortvariga – miljön!

Jahapp, det blir inte mer nu. I morgon åker jag hem till Sverige 🙁 och 2 veckor i detta förlovade land känns alldeles för kort. Vem vet, jag kanske tar och bosätter mig här inom en snar framtid…men innan dess har jag en hel del att ta itu med hemma, bland annat blogga om Sri Lanka….jag lovar att vara lite mer disciplinerad, jag lovar!!!!!

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.