Del 3

Nu ligger jag i vill jag lova, ett inlägg om dagen, whohooooo 🙂 Sista rapporten om förra veckans showrooms presenteras här och sedan får vi se…

PR-byrån Patriksson Communication bär även de en hel massa varumärken, och för dagen hade de valt att visa tre av dem. Det var Accent, Don & Donna, som har slutat göra skor utan numera koncentrerar sig på väskor, och Rizzo. Som ni kan se var även detta ett rum fullt a karameller, vi ska inte bara bära klatshiga kläder OS-året 2012 utan vi ska matcha med väskor och skor i alla regnbågens färger.

Accent.

Accent har även sjalar, hattar och andra sköna strandtillbehör, dessa i lite lugnare toner.

Och plånböcker.

Stylingen stod Sanna Messo för och som ni kan se hade hon låtet fantasin flöda!

Accent igen, den diskretare kollektionen.

Om ni undrar var alla skor är, kan jag meddela att de kommer i ett separat inlägg (kanske imorgon…) Under den gångna veckan har jag sett så många häftiga fotbeklädnader att de fyller ett helt eget inlägg. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna.

Så bar det iväg till Moderådets (och Skorådets såklart) lokaler på Drottninggatan. Där var det skor från topp till tå, och här kunde man snacka om alla regnbågens färger!

Numera ska smycken göras av gummi. Billigt, hållbart och det gör inget om det blir stulet. Företaget Rubber drivs av Helena Carlsson, som naturligtvis även designar de praktiska smyckena. Kika in på hennes hemsida, där finns alla längder och modeller. Tror till och med att man skulle kunna göra ett dörrdraperi av de långa halsbanden…

Pilotbågarna hänger envist kvar. Inte mig emot, har har minst tre par med olika färg på glasen. Alltid lika snygga!!!

På Moderådet träffade jag Tolga Duran som driver den svenska filialen av företaget Found Organic Juices. Eftersom jag var törstig och redan dagen innan överdoserat på champagne, bälgade jag i mig den ena efter den andra av hans ekologiska, sustainable och fair trade-juicer…..MMMMM…supergoda! Och inga tillsatser, det gillar jag 🙂

Där stod även denna trio dj:ar som spisade lättsam musik. De heter Caotico och kommer från Umeå. Faktum är att jag precis har fått veta att de är rankade som nästa stora namn i musikbranschen. Good for them. Jag blev imponerad av deras samstämmighet, som en man med tre huvuden.

        

Några tjusiga ringar som tronade hos Moderådet. Vet inte vad märket heter med även här kan ni se att det är glada färger som gäller.

Det var knökfullt med folk i Moderådets stora lokaler. I en av de någorlunda tomma sko-rummen sprang jag på journalist Ylva Landström-Åkesson som jobbar för Dagens Handel och modedesigner Wiwica Oest. Wiwica är väl etablerad och gör mycket snyggt!

Bland annat den här kappan av mohair, 4 295 kronor. Visst känns den igen?? Hon har flera butiker, bland annat på Sturegatan 16. Skynda och fynda!

Nu måste jag planera kvällens Eat’n’Go.
 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Del 3

  1. Marie Söderberg skriver:

    MUMS är rätta ordet för alla dessa snygga skor..topp..kul att ses igen..tjing //Marie

Kommentarer inaktiverade.